jordadhalsa

Jag har blivit med blogg!

Jo, men visst! Idén om att blogga har fått gro ganska länge & nu kändes det som om tiden var inne. Här kommer du få ta del av mina tankar & idéer om hur man kan leva livet mer hållbart, hitta en bättre balans i vardagen & få energin att räcka till annat än alla måsten & borden.

Att hitta balansen i vardagen är något som jag själv har utforskat under flera år. Innan 2015 var jag inte särskilt medveten om hur mina val påverkade min ork & energi. Jag bet ihop & körde på. Men så, i februari 2015, tog det plötsligt stopp. Jag hade bitit ihop för länge & det resulterade i en sjukskrivning. Utmattningssyndrom sa doktorn. En vadå sa du? svarade jag.

Därefter skulle livet aldrig mer bli sig likt!

[på ett bättre sätt]

Vägen hit, 7 år senare, har varit en resa som jag aldrig skulle ha velat vara utan. Jag fick göra om & göra rätt, som man brukar säga. Det innebar stora omställningar för att kunna göra de livsstilsförbättringar som jag behövde [bl.a. ett branschbyte, en flytt från Stockholm till landsbygden]. Där, någonstans i mitten av 2015, väcktes också drömmen att få inspirera andra till att leva sitt bästa liv, utifrån sina förutsättningar.

Så här är jag nu: redo att inspirera dig till att göra de val i livet som du behöver för att nå ditt bästa jag.

Med värme,
Sara
Yogalärare, stresspedagog & coach

fotohemsida2

Similar Posts

4 Comments

  1. Vad roligt och bra med bloggen! Ser fram emot att få läsa dina finheter och klokheter! Blir alltid glad och inspirerad när du dyker upp i mitt flöde. 🥰

    1. Vad roligt att du gillar, tack!
      Och tack, tack, tack snälla, fina du för fantastiska ord (blir rörd här borta!) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *