om-jordad-halsa

Om mig

Sara Irenheim

Yogalärare | Stresspedagog | Coach

När jag som 27 åring blev tvungen att prioritera om & förändra tillvaron till följd av utmattningssyndrom, fick jag upp ögonen för välbefinnandeforskning. Någonstans där insåg jag att det fanns fler sätt att leva livet på än att ständigt pressa till ytterlägen & slå knut på sig själv för att få tillvaron att gå ihop. Jag fick upp ögonen för att det kanske inte var omöjligt att leva ett liv med mer harmoni, trots perioder av stress & stora motgångar.

Nu finns jag här för att hjälpa dig att skapa mer välbefinnande i ditt liv. Tiden går & jag börjar närma mig 10 års erfarenhet av att coacha människor att hitta en mer hållbar livsstil.

Så länge jag kan minnas har jag haft ett stort intresse för beteendevetenskap, hälsa och personlig utveckling. Min yogaresa började när jag drabbades av en utmattning 2015 vilket krävde en livsstilsförändring. I och med den växte också en önskan om att kunna arbeta mer med yoga och hållbar livsstil. 

År 2017 blev jag Diplomerad Avspännings- och Stresspedagog med Kognitiv Inriktning och året därpå påbörjade jag min utbildning till yogalärare hos Yogayama. År 2019 blev jag certifierad yogalärare 200h och samma år öppnade jag även upp dörrarna till min yogastudio här i Karlsborg. 

Sedan 2020 studerar jag Kognitiv Neurovetenskap tillämpad Positiv Psykologi på Högskolan i Skövde.  Här lär jag mig mer om människans beteende, tankar och känslor med utgångspunkt i hur hjärnan fungerar. Men jag får också en mycket god insikt i aktuell välbefinnandeforskning.